Kies uw taal:
CLEARANCE -50% op al onze producten | Alles moet weg! Neem contact met ons op: 3d@techswap.be | +32 2 251 45 58

Zorgvuldige selectie 3D-printers

Elke printer die we u aanbieden werd met zorg geselecteerd en grondig getest. Die ervaring delen we dolgraag persoonlijk met u!

Heb jij al een 3D-selfie?

Stel je voor: een mini-me. Niks leuker dan een bruidstaart met écht bruidspaar of een mini-jij als herinnering aan dat speciale moment.

Echt inspirerende 3D-workshops

Wat kun jij met 3D-printen in je leven of werk? Ontdek die mogelijkheden of deel je expertise om de troeven van 3D-printen voluit te benutten.

Full-colour 3D-printservices

Bestel (full-colour) 3D-prints van modellen, prototypes of wat u maar wilt. Architecten, designers, kunstenaars of andere professionals: beeld u eens in...

Zmorph 2.0 S: meer dan een 3D-printer

Revolutionaire, multifunctionele en polymateriale fabricage: 3D-printing (zelfs rubber, keramiek en chocolade), cnc-frezen, lasersnijden en 3D scanning

Wat hebt u nodig?

3D-printen is hot. Maar nog niet plug-and-play. Daarom proberen we het via verschillende services tastbaar te maken voor zowel professionals als consumenten. Of u nu een complex 3D-printproject in gedachten hebt, een eigen printer of 3D-print wilt of graag een workshop bijwoont: u kunt op ons rekenen.3D-printers, scanners, filament & accessoires
We zijn niet de zoveelste 3D-printshop. U krijgt onze expertise, onze hulp én onze passie. Vertel ons wat u nodig hebt en u kunt erop rekenen dat we al onze beloftes nakomen.
> Ontdek onze producten
3D-printservices
Een 3D-print nodig? Reken op ons. Binnen de 24u krijgt u een offerte of professioneel advies over de meest geschikte printoptie: FDM (plastic), SLA (hars) of full-colour jet. Met best wat trots bieden we u een van de weinige ProJet 660Pro printers in België aan. De enige 3D-printer op de markt voor fotorealistische 3D-kleurenprints met een printoppervlak van 254 x 381 x 203 mm en een resolutie van 600 x 540 dpi. Ideaal voor ondermeer professionele modelbouw, productontwikkeling en kunstenaars.
> Lees meer
3D Printing Workshops
Onze maandelijkse workshops 3D-printen zijn bedoeld voor iedereen met interesse in de mogelijkheden van 3D-printen, 3D-scannen, open source software en zo meer. We bieden ze aan in het Engels, Nederlands en Frans, zowel in een beginnersformat als voor gevorderden. Daarnaast organiseren we ook in-company trainingen op maat. Voor scholen voorzien we een speciaal programma, dat uitgebreid kan worden met een formule om zelf een 3D-printer te bouwen.
> Ontdek onze formats
Wereldwijde 3D Printing Consultancy
Misschien hebt u al eens gedacht aan 3D-printen of -scannen als een mogelijke toegevoegde waarde voor uw business of activiteiten? Maar u hebt geen idee waar te beginnen. Wij kunnen u helpen uw project te analyseren, de puzzelstukjes samen te voegen en te zorgen voor een passende oplossing. Of u nu een klein project in gedachten hebt of een complexe grensoverschrijdende nood: met onze ervaring, expertise en ons uitgebreid netwerk van hardware, software en andere oplossingen in de industrie vinden we het juiste antwoord.
> Vraag ons advies